HR ++ Glas

HR++ is dubbelglas voorzien van een extra coating voor een verbetere warmte transmissie waarde en heeft Argon gas in de spouw voor een verbeterde isolatiewaarde. Met HR++ glas kunt u besparen op uw eniergierekening en toch hetzelfde comfort genieten dat u bent gewend. HR++ is speciaal ontworpen om kou buiten de deur te houden en de warmte in huis. HR++ heeft een isolatiewaarde dat vijf keer beter is dan dat van enkel glas en twee tot drie keer beter dan dat van traditioneel dubbelglas.

Met HR++ bereikt u zonder problemen een U-waarde (warmte transmissie waarde) van 1,1 W/m2K. Des te lager deze waarde, des te meer u bespaart op uw energierekening. Vrijwel iedere nieuwbouwwoning wordt vandaag de dag voorzien van HR+ of HR++ glas, maar voor bestaande bouw is het natuurlijk ook mogelijk om dergelijk isolatieglas te laten plaatsen.

Besparen door HR++

U kunt door gebruik te maken van HR++ glas besparen op uw energierekening. Door een verhoogde isolatiewaarde hoeft u minder gas te verstoken om dezelfde temperatuur langdurig in huis te houden. In onderstaand voorbeeld gebruiken we een gemiddelde temperatuur van 18 graden Celsius en een prijs per kubieke meter van €0,65.

Soort glas HR+ HR++ HR+++
Gasbespa-ring p/j 20,8 m3 23,1 m3 24,5 m3
Kostenbe-sparing p/j €11 €12 €13

Offerte aanvragen

Wilt u graag HR++ glas in uw woning laten plaatsen? Zorg er dan voor dat u een offerte aanvraag bij diverse specialisten. Op die manier kunt u niet alleen genoeg advies vergaren over de mogelijkheden in uw woning, maar kunt u ook de kosten met elkaar vergelijken. Hierdoor heeft u inzicht in de te maken kosten en welk bedrijf uw klus voor de beste prijs kan klaren.