HR +++ glas

HR+++ glas is niet zomaar dubbelglas, het is eigenlijk ook geen dubbelglas. Het is driebubbel glas. De isolatiewaarde en de energiebesparing als gevolg van de plaatsing zijn zeer interessant, maar het plaatsen van HR+++ glas vereist een aardige investering. Op de lange termijn is die investering dat meer dan waard.

Kosten

Gemiddelde kosten voor het plaatsen van HR+++ glas liggen hoger dan bij alle andere soorten isolatieglas. HR+++ wordt namelijk op een andere manier en met meer materialen gefabriceerd. Er zijn twee belangrijke kostenposten waar u rekening mee moet houden wanneer u HR+++ glas in uw woning laat plaatsen:

  • Kosten voor HR+++ glas zijn ongeveer €120 per vierkante meter.
  • Plaatsen van het HR+++ glas is ongeveer €40 tot €70 per vierkante meter.

Laat u altijd goed informeren door een specialist alvorens u overgaat tot het kopen van HR+++ en het plaatsen ervan. In de meeste situaties volstaat HR+ of HR++ ook, welke aanzienlijk goedkoper zijn om te plaatsen.

HR+++ glas bestaat uit drie glasplaten waardoor er een nóg betere isolatiewaarde ontstaat dan al was gerealiseerd met HR+ en HR++. Door de hoge isolerende werking van het glas kunt u de warmte nog beter in huis houden en daarmee nog meer besparen op uw energierekening.

Offerte aanvragen

Wilt u graag HR+++ glas in uw woning laten plaatsen of wilt u simpelweg wat advies ontvangen over de mogelijkheden voor uw situatie? Laat u dan informeren door een specialist. Op die manier weet u waar u aan toe bent qua kosten en weet u welk type glas het beste bij uw woning past. Vergelijk 6 specialisten en bespaar tot wel 30% op de kosten.