Dubbelglas prijzen

Met dubbelglas kunt u enorm besparen op uw energierekening. Op deze pagina leest u alle informatie de prijs van dubbelglas.

Prijs hangt af van uw wensen

De prijzen hangen natuurlijk van uw wensen af en de staat van uw kozijnen. Als de kozijnen aan vervanging toe zijn dan dan zul u veel meer geld betalen. Binnen een paar jaar heeft u het geld terugverdiend van dubbelglas. Let wel op dat als u ook de kozijnen laat vervangen u dan minder betaalt per m2 glas dan als u alleen het glas laat vervangen.

Voorbeelden

Stel dat u alleen het glas vervangt en u kiest voor Hr++ glas dan betaalt u ongeveer 150 euro per m2. Deze prijs is inclusief installatiekosten.
Vervangt u de kozijnen en het glas (Hr++) dan kost u dit zo’n 85 euro per m2 inclusief installatiekosten, exclusief de kosten van de kozijnen. Hoe komt het dan dat deze prijs stukken lager ligt dan het voorbeeld hierboven? Dit komt omdat de nieuwe kozijnen al geschikt zijn gemaakt voor Hr ++ glas.
Wilt u standaard dubbel glas? Dan betaalt u zo’n 15 euro per m2 minder dan Hr++ glas. Bij hr++ glas heeft u het geld wel binnen twee en een half jaar terug verdiend. Dat is stukken minder dan bij normaal dubbelglas (15 jaar terugverdientijd).

Prijzen vergelijken

Wilt u dubbelglas kopen? Vergelijk dan eerst erkende glaszetters uit uw regio. U bespaart dan tot wel 30% op de kosten. Het enige wat u hoeft te doen is het aanvraagformulier hier invullen en u ontvangt tot wel 6 offertes in uw mailbox. U vergelijkt ze en kiest de beste optie.

Bron: dubbel glas prijzen