Thermopane glas; wat is dat?

Thermopane is een andere benaming voor dubbelglas. Het is vergelijkbaar met de benaming voor luxaflex, waarbij een populair merk in de volksmond de omschrijving wordt voor een bepaald product. Thermopane is een Duitse onderneming dat in de jaren ‘50 als eerste dubbelglas op de markt zette.

Thermopane glas laten plaatsen

Wanneer u uw woning graag wil voorzien van Thermopane dan kunt u daarvoor het beste een vakman in de arm nemen. Dubbelglas geeft uw woning een verbeterde isolatie en daarmee levert dat een energiebesparing op gezien u minder gas verstookt om uw woning te verwarmen. Een vakman kan u binnen een mum van tijd voorzien van dubbelglas. Heeft u dus nog (gedeeltelijk) enkele beglazing? Doe uzelf en uw energierekening een plezier en ga volledig voor HR+ of HR++ glas.

Kosten

Wat de exacte kosten zijn voor Thermopane wordt voornamelijk bepaald door de isolatiewaarde van het glas en het tarief van de vakman. Des te beter het glas isoleert, des te duurder het is in aanschaf. Daarnaast vereist HR+++ een wat andere aanpak dan HR+ of HR++. Hou daar ook rekening mee wanneer u een keuze maakt uit de beschikbare soorten isolatieglas.

Offerte aanvragen

Wilt u precies weten wat de kosten zijn en welke mogelijkheden van toepassing zijn op uw situatie? Vraag dan een vakman eens bij u langs te komen en een offerte op maat te maken. Zo heeft u inzicht in de kosten en de mogelijkheden en kunt u op basis van die informatie overwegen de knoop door te hakken. Vergelijk altijd meerdere offertes zodat u de klus kunt laten uitvoeren voor de best mogelijke prijs.